other

PCB hideung langkung saé tibatan héjo?

  • 2022-04-22 14:09:04

kahiji sadaya, salaku a circuit board dicitak , PCB utamana nyadiakeun interkonéksi antara komponén éléktronik.Henteu aya hubungan langsung antara warna sareng kinerja, sareng bédana pigmén henteu mangaruhan sipat listrik.

No alt text provided for this image

The kinerja tina papan PCB ditangtukeun ku faktor kayaning bahan dipaké (nilai Q tinggi), desain wiring, sarta sababaraha lapisan dewan.Sanajan kitu, dina prosés ngumbah PCB, hideung téh paling dipikaresep ngabalukarkeun béda warna.Upami bahan baku sareng prosés manufaktur anu dianggo ku pabrik PCB rada béda, tingkat cacad PCB bakal ningkat kusabab bédana warna.Ieu langsung ngabalukarkeun kanaékan biaya produksi.

Di Kanyataanna, bahan baku tina PCB aya madhab dina kahirupan urang sapopoé, nyaeta, serat kaca jeung résin.Serat kaca jeung résin digabungkeun jeung hardened jadi panas-insulating, insulating, sarta teu gampang ngabengkokkeun dewan, nu mangrupakeun substrat PCB.Tangtosna, substrat PCB anu didamel tina serat gelas sareng résin nyalira henteu tiasa ngalaksanakeun sinyal.Ku alatan éta, dina substrat PCB, produsén bakal nutupan lapisan tambaga dina beungeut cai, jadi substrat PCB ogé bisa disebut circuit board tambaga-clad dicitak.

No alt text provided for this image

Salaku ngambah sirkuit tina PCB hideung hese pikeun ngaidentipikasi, eta bakal nambahan kasusah tina perbaikan sarta debugging dina R & D jeung fase sanggeus-jualan.Sacara umum, upami teu aya merek sareng desainer RD (R&D) anu jero sareng tim pangropéa anu kuat, PCB hideung moal gampang dianggo.Ieu bisa disebutkeun yen pamakéan PCB hideung kapercayaan brand dina rarancang RD jeung tim pos-pangropéa.Di sisi anu sanés, éta ogé mangrupikeun manifestasi kapercayaan produsén dina kakuatan sorangan.

Dumasar dina alesan di luhur, pabrik utama bakal taliti mertimbangkeun lamun milih desain PCB pikeun produk maranéhanana.Ku alatan éta, lolobana produk jeung kiriman badag di pasar taun éta dipaké PCB beureum, PCB héjo, atawa versi PCB biru.PCB hideung ngan ukur tiasa ditingali dina produk unggulan pertengahan ka luhur atanapi luhur, janten ulah percanten yén PCB hideung langkung saé tibatan héjo.

Hak Cipta © 2022 ABIS CIRCUITS CO., LTD.Sadaya hak disimpen. Kakuatan ku

jaringan IPv6 dirojong

luhur

Kantunkeun pesen

Kantunkeun pesen

    Upami anjeun kabetot dina produk kami sareng hoyong terang langkung rinci, punten tinggalkeun pesen di dieu, kami bakal ngabales anjeun pas tiasa.

  • #
  • #
  • #
  • #
    Refresh gambar