other

Grid apamemea, apamemea malo.O fea tonu?

  • 2021-08-27 18:46:52
O le a le ufiufi apamemea?

O le mea e taʻua o le apamemea o le faʻaaogaina lea o le avanoa e le faʻaaogaina i luga o le PCB e fai ma fa'asinomaga ona fa'atumu lea i le 'apamemea malo.O nei vaega apamemea e taʻua foi o le faʻatumu o apamemea.

O le taua o le ufiufi apamemea o le faʻaitiitia lea o le faʻalavelave o le uaea eleele ma faʻaleleia le malosi o le faʻalavelave;faʻaitiitia le paʻu o le voltage ma faʻaleleia le lelei o le eletise;afai e faʻafesoʻotaʻi i le uaea eleele, e mafai foi ona faʻaititia le vaega matasele.

Faapea foi mo le faamoemoe o le faia o le PCB e le deformed pe a mafai i le taimi soldering, o le a manaomia foi le tele o tagata gaosi PCB tagata mamanu PCB e faatumu le nofoaga tatala o le PCB ma uaea eleele apamemea po o grid-pei.Afai e le lelei le taulimaina o le kopa, o le a Afai e le aoga le tupe maua, pe o le ufiufi apamemea "sili atu le lelei nai lo le le lelei" po o le "le lelei e sili atu nai lo le lelei"?

E iloa e tagata uma i le tulaga o le tele o taimi, o le tufatufaina atu o le capacitance o le uaea i luga o le laupapa matagaluega lolomi o le a aoga.A sili atu le umi nai lo le 1/20 o le galu tutusa o le pisapisao, o le a tupu se antenna, ma o le pisa o le a tuʻuina atu e ala i le uaea.Afai o loʻo i ai se apamemea e le lelei le faʻavaeina o le apamemea i totonu o le PCB, o le sasaa apamemea e avea ma meafaigaluega mo le faʻasalalauina o le pisa.


O le mea lea, i se taamilosaga maualuga, aua e te manatu o le uaea eleele e fesoʻotaʻi ma le eleele i se mea.O le eleele o le laminate o le "eleele lelei".Afai e lelei le faʻaogaina o le paʻu kopa, e le gata ina faʻateleina le paʻu apamemea, ae e taʻalo ai foi se vaega lua o le faʻalavelave faʻalavelave.

E lua ituaiga o ufiufi apamemea
E masani lava e lua auala autu o le sasaa apamemea, e taʻua o le tele-vare kopa sasaa ma grid apamemea.E masani ona fesiligia pe sili atu le sasaa apamemea o le vaega tele pe sili atu le sasaa apamemea grid.E le lelei le fa'alautele.

Aisea?Lapo'a-vaega apamemea faʻapipiʻi e lua galuega o le faʻateleina o le taimi nei ma le talipupuni.Ae peita'i, afai e fa'aogaina le pa'u apamemea vaega tele mo le fa'amauina o galu, e mafai ona si'i a'e le laupapa ma e o'o lava ina ma'i.O le mea lea, mo le tele o vaega faʻapipiʻi apamemea, e masani ona tatalaina le tele o vaʻa e faʻamama ai le faʻafefe o le pepa apamemea.E pei ona fa'aalia i lalo:


O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi apamemea e masani ona faʻaaogaina mo le talipupuni, ma o le aʻafiaga o le faʻateleina o le taimi nei e faʻaitiitia.Mai le vaʻaiga o le faʻafefe o le vevela, e lelei le faʻasologa (e faʻaitiitia ai le faʻamafanafanaina o le kopa) ma taʻalo se vaega o le talipupuni electromagnetic i se tulaga patino.Aemaise lava mo taamilosaga e pei o le paʻi, e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo:


E tatau ona fa'ailoa atu o le fa'asologa o lo'o faia i fa'ailoga i itu fa'asolosolo.Matou te iloa mo le matagaluega, o le lautele o le faʻasologa o loʻo i ai se "umi eletise" tutusa mo le faʻaogaina o le faʻaogaina o le laupapa matagaluega (o le tele moni e vaevaeina e O le numera numera e fetaui ma le taimi faigaluega o loʻo avanoa, vaʻai tusi faʻatatau mo auiliiliga. ).

Afai e le maualuga tele le taimi faigaluega, masalo o le matafaioi a le laina laina e le o manino tele.O le taimi lava e fetaui ai le umi ole eletise ma le taimi faigaluega, e matua leaga lava.O le ae iloa ai e le aoga le PCB, ma o loʻo galue le faiga faʻalavelave i soo se mea.faailo o.

O le fautuaga o le filifili e tusa ai ma le tulaga galue o le laupapa matagaluega fuafuaina, aua le taofimau i se mea se tasi.O le mea lea, o le taʻavale maualuga o loʻo i ai se manaʻoga maualuga mo le tele o faʻamoemoega grids mo le faʻalavelave faʻalavelave, ma o le taʻavale maualalo o loʻo i ai se taʻavale tele o loʻo i ai nei ma isi kopa atoatoa e masani ona faʻaaogaina.



# FR4 PCB fa'atau oloa


Puletaofia © 2023 ABIS CIRCUITS CO., LTD.Ua Taofia Aia Tatau Uma. Malosiaga e

IPv6 feso'otaiga lagolago

pito i luga

Tu'u Se Feau

Tu'u Se Feau

    Afai e te fiafia i a matou oloa ma fia iloa atili faʻamatalaga, faʻamolemole tuʻu se feʻau iinei, matou te tali atu ia te oe i se taimi vave e mafai ai.

  • #
  • #
  • #
  • #
    Toe faafou le ata