other

PCB Pad lapoa

  • 2021-08-25 14:00:56
Pe a mamanuina pads PCB i totonu mamanu laupapa PCB , e manaʻomia le faʻatulagaina faʻapitoa e tusa ai ma manaʻoga talafeagai ma tulaga faʻavae.Aua i le SMT patch processing, o le mamanu o le PCB pad e taua tele.O le mamanu o le pad o le a aʻafia tonu ai le solderability, mautu ma le vevela o vaega.E fesoʻotaʻi ma le lelei o le faʻaogaina o patch.O le a la le tulaga o le mamanu PCB pad?
1. Fuafuaga tulaga mo foliga ma le tele o pads PCB:
1. Valaau le faletusi pusa tulaga masani PCB.
2. O le pito maualalo e tasi o le pad e le itiiti ifo i le 0.25mm, ma o le maualuga maualuga o le pad atoa e le sili atu i le 3 taimi le avanoa o le vaega.
3. Taumafai e fa'amautinoa o le mamao i le va o pito o pads e lua e sili atu nai lo le 0.4mm.
4. O pa'u e iai avanoa e sili atu i le 1.2mm po'o le lautele o papa e sili atu i le 3.0mm e tatau ona mamanuina e pei o ni taimane foliga po'o le quincunx.

5. I le tulaga o uaea mafiafia, e fautuaina e faʻaaoga papatusi fesoʻotaʻiga oval ma oblong.O le lautele poʻo le laʻititi laʻititi o le laupepa tasi-panel e 1.6mm;e na'o le 0.5mm e mana'omia le fa'aopoopoina o le 0.5mm i le vaeluaga o le va'aiga vaivai o lo'o i ai nei.O le lapo'a tele o se papa e faigofie ona fa'atupu ai le uelo fa'aauau le mana'omia.

PCB pad e ala i le lapopoa masani:
O le pu i totonu o le papa e masani lava e le itiiti ifo i le 0.6mm, aua o le pu laʻititi nai lo le 0.6mm e le faigofie ona faʻagasolo pe a tuʻi le mate.E masani lava, o le lautele o le pine uʻamea faʻatasi ai ma le 0.2mm e faʻaaogaina e pei o le pu i totonu o le papa, e pei o le lautele o le pine uʻamea o le tetee A oʻo i le 0.5mm, o le pu i totonu o le paʻu e fetaui ma le 0.7mm. , ma le lautele o le pad e faʻalagolago i le pito i totonu o le pu.
Tolu, o le faʻatuatuaina mamanu mamanu o PCB pads:
1. Fa'atusa, ina ia mautinoa ai le paleni o le fa'afefe o le fa'ameamea, o pads i pito uma e lua e tatau ona tutusa.
2. Avanoa o papa.O le tele tele pe la'ititi o le avanoa o le papa e mafua ai le fa'aletonu o le so'ila.O lea, ia mautinoa o le va i le va o pito vaega poʻo pine ma pads e talafeagai.
3. O le tele o loʻo totoe o le paʻu, o le tele o totoe o le pito o le vaega poʻo le pine ma le paʻu pe a uma ona faʻapipiʻi e tatau ona faʻamautinoa e mafai e le solder solder ona fausia se meniscus.
4. O le lautele o le papa e tatau ona tutusa ma le lautele o le pito vaega poʻo le pine.

Sa'o PCB pad mamanu, pe afai o loʻo i ai se vaega itiiti o le skew i le faagasologa o patch, e mafai ona faasaʻoina ona o le vevesi i luga o le solder liusuavai i le taimi reflow soldering.Afai e le sa'o le mamanu o le PCB pad, e tusa lava pe sa'o lelei le tulaga fa'apipi'i, fa'aletonu fa'amauina e pei o le fa'aogaina o le tulaga o le vaega ma alalaupapa fa'amalologa o le a faigofie ona tupu pe a mae'a fa'amauina.O le mea lea, pe a mamanuina le PCB, e tatau ona matua faʻaeteete le mamanu o le pad PCB.

1.6mm mafiafia fou fou solder mask laupapa PCB tamatamailima auro FR4 CCL laupapa matagaluega




Puletaofia © 2023 ABIS CIRCUITS CO., LTD.Ua Taofia Aia Tatau Uma. Malosiaga e

IPv6 feso'otaiga lagolago

pito i luga

Tu'u Se Feau

Tu'u Se Feau

    Afai e te fiafia i a matou oloa ma fia iloa atili faʻamatalaga, faʻamolemole tuʻu se feʻau iinei, matou te tali atu ia te oe i se taimi vave e mafai ai.

  • #
  • #
  • #
  • #
    Toe faafou le ata