other


Уверете 0% поплака за квалитетот • Сите оддели имплементираат според ISO и поврзаниот оддел треба да обезбеди 8D извештај доколку некоја плоча е отфрлена до неисправна.


 • Сите излезни табли треба да бидат 100% електронски тестирани, тестирана импеданса и лемење.


 • Визуелно проверено, го правиме инспекцискиот микропресек пред пратката.


 • Обучете го начинот на размислување на вработените и нашата култура на претпријатија, направете ги задоволни со нивната работа и нашата компанија, за нив е корисно да произведуваат производи со добар квалитет.


 • Висококвалитетна суровина (Shengyi FR4, ITEQ, Таијо мастило за маска за лемење итн.)


 • AOI може да го прегледа целиот сет, таблите се проверуваат по секој процес
Авторски права © 2023 ABIS CIRCUTS CO., LTD.Сите права се задржани. Напојување преку

Поддржана IPv6 мрежа

врв

Остави порака

Остави порака

  Ако сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете повеќе детали, оставете порака овде, ние ќе ви одговориме штом можеме.

 • #
 • #
 • #
 • #
  Освежете ја сликата