other

A&Q ole PCB(2)

  • 2021-10-08 18:10:52
9. O le ā le iugafono?
Tali: I totonu o le mamao o le 1mm, o le fofo o laina poʻo laina vaʻavaʻa e mafai ona faia e le faʻamago ata tifaga e mafai foi ona faʻaalia e le tele atoatoa o laina poʻo le va.Le eseesega i le va o le ata mago ma le tetee ata mafiafia O le mafiafia o le ata polyester e fesootai.O le mafiafia o le tetee ata tifaga, o le maualalo o le iugafono.A oʻo atu le malamalama i luga o le ipu ata ma faʻaalia le ata polyester ma le ata mago, ona o le faʻasalalauina o le malamalama e le ata o le polyester, o le itu mama Mataʻutia, o le maualalo o le iugafono.


10. O le a le tetee etching ma electroplating tetee o PCB mago ata?
Tali: Etching tete'e: O le ata mago tetee layer ina ua uma photopolymerization e tatau ona mafai ona tetee atu i le etching o le uʻamea trichloride vaifofo etching, persulfuric acid etching solution, chlorine acid, solution etching apamemea, sulfuric acid-hydrogen peroxide etching solution.I le fofo o loʻo taʻua i luga, pe a oʻo i le 50-55 ° C le vevela, e tatau ona leai se lauulu i luga o le ata mago, faʻafefe, faʻafefe ma sasaa.Electroplating teteʻe: i acidic malamalama apamemea uʻamea, fluoroborate uʻamea taʻitaʻi masani, fluoroborate malamalama apa apa uʻamea uʻamea ma eseese vaifofo muamua-plating o le i luga electroplating, o le ata mago tetee layer ina ua uma polymerization e tatau ona leai se lauulu luga , Infiltration, warping ma faamaligiina. .


11. Aiseā e manaʻomia ai e le masini faʻaalia le mitiina o se masini pe a faʻaalia?

Tali: I le faʻaogaina o le malamalama e le faʻapipiʻiina (masini faʻaalia o loʻo i ai "itu" e fai ma faʻapogai malamalama), o le tikeri o le faʻaogaina o le masini o se mea taua tele e aʻafia ai le lelei o le faʻaalia.O le ea fo'i ose fa'a'ele'ele., O loʻo i ai le ea i le va o le ata faʻafefe o le ea, ona maua ai lea o le refraction malamalama, lea o le a aʻafia ai le aʻafiaga o le faʻaalia.O le gaogao e le gata e puipuia ai le faʻamalamalamaina o le malamalama, ae ia puipuia foi le va i le va o le ata tifaga ma le laupapa mai le faʻalauteleina, ma ia mautinoa le faʻaogaina / Le lelei o le faʻaalia.




12. O ā aogā o le faaaogāina o ipu e olo ai lefulefu mūmū mo le muaʻi togafitia? faaletonu?
Tali: Tulaga lelei: a.O le tu'ufa'atasiga o pa'u pa'u pa'u abrasive ma pulumu nailoni o lo'o solo fa'atasi i le ie vavae, lea e mafai ona aveese uma palapala ma fa'aalia ai le 'apamemea fou ma mama;e.E mafai ona fausia ai se oneone atoa, talatala ma toniga D. O le pito i luga ma le pu o le a le faʻaleagaina ona o le faʻamaluluina o le pulumu nylon;o.O le fetuutuunai o le pulumu nailon vaivai e mafai ona faia mo le O le faafitauli o le le tutusa luga o le ipu e mafua mai i le ofu pulumu;u.Talu ai ona o le laulau e tutusa ma e leai ni faʻalava, o le faʻasalalauina o le malamalama faʻaalia e faʻaitiitia, ma faʻaleleia atili ai le fofo o ata.Faʻaletonu: O mea le lelei o le paʻu paʻu e faigofie ona faʻaleagaina vaega faʻainisinia o meafaigaluega, o le puleaina o le tufatufaina atu o le paʻu paʻu ma le aveeseina o le paʻu paʻu paʻu i luga o le pito i luga o le substrate (aemaise lava i pu. ).



13. O le ā le aafiaga o le a telē naʻuā pe laʻititi foʻi le tulaga o le atiina aʻe o le laupapa matagaluega?
Tali: O le taimi sa'o o le atina'e e fa'atatau i le tulaga o le atina'e (le vaega lea e aveese ai le ata mago e le'i fa'aalia mai le laupapa lolomi).E tatau ona fa'atumauina le tulaga o le atina'e i se pasene tumau o le umi atoa o le vaega o le atina'e.Afai o le vaega atia'e e latalata tele i fafo o le vaega atia'e, o le ata e le'i fa'apolopoloina e tetee atu o le a le lava ona fa'amama ma atiina ae, ma o le toega tetee e mafai ona tumau i luga o le laupapa ma mafua ai le le mama.Afai o le vaega atia'e e latalata tele i le faitoto'a o le vaega atia'e, e mafai ona togitogia e le Na2C03 le ata matutu polymerized ma fa'auluulu ona o le umi o feso'ota'iga ma le fofo atia'e.E masani lava o le atinaʻe o loʻo pulea i totonu o le 40% -60% o le umi atoa o le atinaʻe vaega (35% -55% o la matou kamupani).


14. Aiseā e manaʻomia ai ona muaʻi taoina le laupapa a o leʻi lomia mataitusi?
Tali: O le laupapa muai taoina a o le faʻaleleia lea o le malosi faʻapipiʻi i le va o le laupapa ma le mataitusi aʻo leʻi lolomiina mataitusi, ma e faʻaleleia le maaa o le vaitusi ufimata solder i luga o le laupapa e puipuia ai le solder mask oil cross -fa'asalalauina e mafua mai i le lomitusi o uiga po'o le gaioiga mulimuli ane.


15. Aiseā e manaʻomia ai ona tatou sasau le pulumu o le masini e olo ai ipu?
Tali: E i ai se mamao patino i le va o reels pine pulumu.Afai e te le fa'aogaina le sway e olo ai le ipu, o le a tele nofoaga o le a le ofuina, e mafua ai le le tutusa o le fa'amamāina o le laulau.A aunoa ma le faʻafefe, o le a faia se toga saʻo i luga o le laulau.E mafua ai le motusia o uaea, ma e faigofie ona ta'e pu ma maua ai le si'usi'u mea e aunoa ma le sasau o le pito o le pu.


16. O le ā le aafiaga o le squeegee i le lomitusi?
Tali: O le tulimanu o le squeegee e pulea saʻo le aofaʻi o le suauʻu, ma o le tutusa o le lau i luga e afaina saʻo ai le tulaga lelei o le lolomiina.


17. O a aʻafiaga o le solder mask ma le vevela ma le susu i le potu pogisa ile gaosiga PCB?
Tali: Pe a maualuga tele pe maualalo le vevela ma le susu i totonu o le potu pogisa: 1. O le a faʻateleina le lapisi i le ea, 2. O le faʻapipiʻi ata tifaga e faigofie ona faʻaalia i le alignment, 3. E faigofie ona mafua ai le ata tifaga e deform, 4. E faigofie ona mafua ai le laupapa i luga o le oxidize.


18. Aisea e le fa'aogaina ai le ufimata solder e fai ma mea e atia'e ai?

Tali "Ona o le tele o mea e fesuisuiaʻi i le solder mask inks. Muamua lava, o ituaiga vaitusi e sili atu ma sili atu ona faigata. O meatotino o vaitusi taʻitasi e eseese. I le taimi o le lolomiina, o le mafiafia o vaitusi laupapa taʻitasi o le a mafua ai le tutusa ona o le Aafiaga o le mamafa, saoasaoa ma le viscosity. E le tutusa ma le ata mago. O le mafiafia o le ata tifaga e tasi e sili atu le tutusa. I le taimi lava e tasi, o le vaitusi tetee solder e aafia foi i taimi eseese tao tao, vevela, ma le malosi o le faʻaalia. i le taimi o le gaosiga o le gaosiga o le a'afiaga o le laupapa e tutusa, o le mea lea e le sili le taua o le solder mask e avea o se vaega o le atina'e.


Aluminium Base Circuit Board Custom


HDI Lomitusi Komiti Fa'atonu Gaosi




Puletaofia © 2023 ABIS CIRCUITS CO., LTD.Ua Taofia Aia Tatau Uma. Malosiaga e

IPv6 feso'otaiga lagolago

pito i luga

Tu'u Se Feau

Tu'u Se Feau

    Afai e te fiafia i a matou oloa ma fia iloa atili faʻamatalaga, faʻamolemole tuʻu se feʻau iinei, matou te tali atu ia te oe i se taimi vave e mafai ai.

  • #
  • #
  • #
  • #
    Toe faafou le ata