other

PCB ireng luwih apik tinimbang ijo?

  • 22-04-2022 14:09:04

dhisik kabeh, minangka a papan sirkuit dicithak , PCB utamané nyedhiyakake interconnection antarane komponen elektronik.Ora ana hubungan langsung antarane warna lan kinerja, lan bedane pigmen ora mengaruhi sifat listrik.

No alt text provided for this image

Ing kinerja saka Papan PCB ditemtokake dening faktor kayata materi sing digunakake (nilai Q dhuwur), desain kabel, lan sawetara lapisan papan.Nanging, ing proses ngumbah PCB, ireng paling kamungkinan kanggo nimbulaké beda werna.Yen bahan mentah lan pangolahan manufaktur sing digunakake dening pabrik PCB rada beda, tingkat cacat PCB bakal nambah amarga bedane warna.Iki langsung nyebabake kenaikan biaya produksi.

Ing Nyatane, bahan baku PCB ana ing endi wae ing saben dinane, yaiku serat kaca lan resin.Serat kaca lan resin digabungake lan hardened dadi panas-insulating, insulating, lan ora gampang kanggo bend Papan, kang landasan PCB.Mesthi, substrat PCB digawe saka serat kaca lan resin piyambak ora bisa nindakake sinyal.Mulane, ing landasan PCB, Produsèn bakal nutupi lapisan saka tembaga ing lumahing, supaya landasan PCB uga bisa disebut papan sirkuit dicithak tembaga-klambi.

No alt text provided for this image

Minangka ngambah sirkuit saka PCB ireng angel kanggo ngenali, iku bakal nambah kangelan ndandani lan debugging ing R & D lan sawise-sales fase.Umumé, yen ora ana merek karo desainer RD (R&D) sing jero lan tim pangopènan sing kuwat, PCB ireng ora gampang digunakake.Bisa ngandika sing nggunakake PCB ireng iku kapercayan account ing desain RD lan tim kirim-maintenance.Ing sisih liya, iki uga minangka manifestasi saka kapercayan pabrikan ing kekuwatane dhewe.

adhedhasar ing alasan ndhuwur, manufaktur utama bakal kasebut kanthi teliti, nimbang nalika milih designs PCB kanggo produk sing.Mulane, umume produk kanthi kiriman gedhe ing pasar ing taun kasebut nggunakake PCB abang, PCB ijo, utawa versi PCB biru.PCB ireng mung bisa katon ing agêng-kanggo-dhuwur-mburi utawa produk kapal penggedhe ndhuwur, supaya ora pracaya PCB ireng luwih apik tinimbang ijo.

Hak Cipta © 2022 ABIS CIRCUITS CO., LTD.Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Daya dening

Jaringan IPv6 didhukung

ndhuwur

Ninggalake Pesen

Ninggalake Pesen

    Yen sampeyan kasengsem ing produk kita lan pengin ngerti rincian liyane, please ninggalake pesen kene, kita bakal reply sampeyan sanalika bisa.

  • #
  • #
  • #
  • #
    Refresh gambar