#

ABIS

qarqe CO, LTD

ABIS Circuits Co., Ltd themeluar në vitin 2006, e vendosur në Shenzhen, kompania jonë ka rreth 1100 punëtorë dhe dy punishte PCB me rreth 50000 metra katrorë.Produktet tona përdoren më së shumti në fushën e kontrollit industrial, telekomunikacionit, produkteve të automobilave, mjekësisë, konsumatorit, sigurisë dhe të tjera.Menaxhimi ynë i përsosur, pajisjet e avancuara dhe stafet profesionale janë çelësat që ne të luftojmë për të fituar më shumë aksione tregu me konkurrentët e tjerë. Kënaqësia dhe mbështetja e klientit janë ato për të cilat jemi përpjekur.Tani kemi kaluar ISO9001, ISO14001, UL, etj., Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund të ofrojmë deri në 20 shtresa, Borde të verbër dhe të varrosur, me saktësi të lartë (Rogers), Pllaka të larta TG, me bazë Alu dhe fleksibël për klientin tonë me kthesë të shpejtë dhe nivel të lartë cilësie.Ngjarja e Vitit 2006 ABIS Electronics Themeloi dhe ngriti fabrikën në Shenzhen 2008 Fabrika Shenzhen e futur në prodhim dhe kaloi certifikimin e Amerikës UL dhe ISO9001 2009 Fabrika Shenzhen mori Kanadanë UL.dhe filloni të prodhojë 16 Shtresa në Departamentin e Vëllimit C201001 Co., Ltd themeluar 2010 Përvetësoi certifikimin e sistemit të menaxhimit mjedisor ISO14001 2012 Pajisjet e prodhimit u përditësuan dhe një grup i pajisjeve të prodhimit të fundit u importua nga Suedia, Franca, Shtetet e Bashkuara, Gjermania dhe vende të tjera 2015 Ne kemi një investim në Nënkontraktori ynë në Jiangxi, Nr i Punonjësve 1200 me 5000 metra katrorë, kapaciteti i produktit mujor të bimëve arriti në 40,000 m2 2016 Ekipi u rafinua dhe i gjithë stafi mori pjesë në trajnimin e zhvillimit për të krijuar një ekip ujku 2017 Merrni pjesë në Expo Electronica 2017/ 2018 Merrni pjesë në Expo Electronica 2018/Electronica India 2019 Merrni pjesë në Expo Electronica 2019/ Electronica India

 • 1200+ 1200+

  Punonjës profesionistë

 • 15 Years+ 15 vjet +

  Përqendrohuni në PCB&PCBA

 • 99% 99%

  Shpërndarje në kohë

About Us

Produktet

&Shërbimi #

Shërbimi me një ndalesë, nga fabrikimi i PCB-ve, ndihmesa e komponentëve, montimi i PCB-ve, saldimi i PCB-ve, djegia dhe strehimi.

 • PCB FABRICATION FABRIKIMI I PCB-ve

  FABRIKIMI I PCB-ve

  PCB FABRICATION
 • PCB ASSEMBLY MONTIMI I PCB-ve

  MONTIMI I PCB-ve

  PCB ASSEMBLY
 • Component Sourcing Burimi i komponentëve

  ABIS fokusohet në shërbimet e plota të montimit të PCB-ve me çelës në dorë dhe të plotë, ne jemi gjithashtu të aftë të menaxhojmë porositë me prokurimin e pjesëve të pjesshme ose plotësisht të dërguara.Ne ndjekim një orar shumë sistematik dhe të mirëorganizuar të blerjes së pjesëve të PCB-ve, i cili është krijuar për t'u përshtatur pa probleme në Procesin tonë të montimit të PCB-ve për të siguruar efikasitet maksimal për projektin tuaj.Ndërkohë, ABIS i siguron komponentët direkt me prodhuesin dhe agjentin zyrtar të komponentëve.Të tilla si Digikey, Mouser, Future, Avnet etj.ABIS ofron ekzekutim të fuqishëm të zinxhirit të furnizimit me një ndalesë me planifikimin e skenarit "çka-nëse" në kohë reale.Ne ju ndihmojmë të përshtateni me tregun më shpejt dhe në mënyrë më efikase—duke krijuar mundësi të reja për organizatën tuaj.Ruajtja e komponentëve (1) Pasi komponentët të mbërrijnë në magazinë, menaxheri i magazinës do të marrë inventarin dhe do t'i vendosë ato për t'u inspektuar.Mallrat me shumicë mund të vendosen direkt në zonën e kualifikuar të magazinës, por ato duhet të shënohen si "për inspektim".Pastaj QC do të verifikojë dhe do të aplikojë për inspektim pas mbërritjes.Përmbajtja e verifikimit përfshin: (1) Emrin e produktit, specifikimin e modelit, prodhuesin, datën e prodhimit ose numrin e serisë, jetëgjatësinë, sasinë, statusin e paketimit dhe certifikatat e kualifikimit, etj. Nëse nuk është kualifikuar pas verifikimit, blerësi do të njoftohet për të negociuar ose përpunoni kthimin.(2) Pas marrjes së raportit të kontrollit që konstatohet si "i kualifikuar", deponisti me kohë duhet t'i kalojë procedurat e deponimit dhe malli në zonën e kontrollit transferohet për ruajtje në hapësirën e kualifikuar të magazinës.Produktet që do të inspektohen që janë vendosur në zonën e kualifikuar të magazinës hiqen nga shenja "Inspektim në pritje";kur merret një raport inspektimi me një konkluzion inspektimi "të pakualifikuar", bëni shenjën jokonformuese sipas rregulloreve dhe prisni produktin jo konform.Aftësia e montimit të PCB-së SMT/PTH e vetme dhe e dyfishtë Po Pjesë të mëdha në të dyja anët, BGA në të dyja anët Po Çipat më të vogla të madhësisë 0201 Min. BGA dhe mikro BGA numri i hapit dhe i topit 0,008 inç. Hapësirë ​​(0,2 mm), numër i topit më i madh se 1000 min Madhësia e pjesëve me plumb 0,008 inç (0,2 mm) Maksimi i madhësisë së pjesëve me makinë 2,2 inç x 2,2 inç x 0,6 inç. Lidhës për montimin e sipërfaqes së montimit Po Pjesët e formës së rastësishme: Po, montimi me dorë Rrjetet LED të rezistencës dhe kondensatorëve Kondensatorë elektrolitikë Rezistorë të ndryshueshëm dhe kondensatorë (tenxhere) Soketat Saldimi me ripërtëritje Po Madhësia maksimale e PCB-së 14,5 in. x 19,5 inç. Trashësia minimale e PCB-së 0,2 Shenja fiduciale E preferuar, por nuk kërkohet Mbarimi i PCB-së: 1.SMOBC/HASL 2.ari elektrolitik 3.4elektrik pa ar, pa argjend .Ari me zhytje 6.Kallaqe me zhytje 7.Formë OSP PCB Çdo PCB e panelizuar 1.Skedë e drejtuar 2.Skedat e shkëputura 3.V-rezultat 4.Inspektimi me pikë + V 1.Analiza me rreze X 2.Heqja me rreze X 2.Mi 10 dhe stacioni zëvendësues 2.SMT SMT IR stacion ripërpunimi 3.Stacioni i ripërpunimit përmes vrimës Firmware Siguroni skedarë programimi të firmuerit, irmware + udhëzimet e instalimit të softuerit Testi i funksionit Niveli i testimit kërkohet së bashku me udhëzimet e provës Skedari PCB: Skedarët PCB Altium/Gerber/Eagle (Përfshirë specifikat të tilla si trashësia, trashësia e bakrit, ngjyra e maskës së saldimit, përfundimi, etj)

  Burimi i komponentëve

  Component Sourcing
 • Quick-Turn Service Shërbimi i Kthimit të Shpejtë

  Shërbimi i Kthimit të Shpejtë PCB-të me kthesë të shpejtë kanë rëndësinë e tyre në krijimin e prototipit, sepse kur keni nevojë për një ide të shpejtë dhe të saktë se si do të duket dhe si do të funksionojë produkti juaj përfundimtar, ato bëhen shpejt dhe janë të disponueshme menjëherë.Kohët e kthimit të shpejtë vijnë në ndihmë, në përcaktimin e efikasitetit të produktit përpara se të investoni në një prodhim të madh.Është gjithashtu një avantazh në faktin se çdo përmirësim ose ndryshim mund të bëhet në kohën e duhur, ka edhe përfitimet e tij.Rrotullim i shpejtë 24 orë për PCB prototip me dy anë, 48 orë për prototip PCB me 4-8 shtresa.1 orë për kuotim 2 orë për pyetje inxhinieri.Reagimi i ankesës brenda 2 orëve.7-24 orë për mbështetje teknike.7-24 orë për shërbimin e porosisë.Operacionet e prodhimit 7-24 orë.Kohëzgjatja Kategoria Q/T Koha standarde Kohëzgjatja e prodhimit në masë Prodhimi i dyfishtë 24 orë 3-4 ditë pune 8-15 ditë pune 4 shtresa 48 orë 3-5 ditë pune 10-15 ditë pune 6 shtresa 72 orë 3-6 ditë pune 10-15 ditë pune 8 Shtresa 96 orë 3-7 ditë pune 14-18 ditë pune 10 shtresa 120 orë 3-8 ditë pune 14-18 ditë pune 12 shtresa 120 orë 3-9 ditë pune 20-26 ditë pune 14 shtresa 144 orë 3-8 ditë pune -26 ditë pune 16-20 Shtresa Varet nga kërkesat specifike 20+ Shtresa Varet nga kërkesat specifike

  Shërbimi i Kthimit të Shpejtë

  Quick-Turn Service

APLIKACION

FUSHAT #

Produktet tona përdoren më së shumti në fushën e kontrollit industrial, telekomunikacionit, produkteve të automobilave, mjekësisë, konsumatorit, sigurisë dhe të tjera.

 • CONSUMER ELECTRONICS
  CONSUMER ELECTRONICS
  ELEKTRONIKA E KONSUMATORIT

  Tani kemi kaluar certifikatat ISO9001, SGS dhe UL.Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund t'i ofrojmë klientëve tanë pllaka deri në 20 shtresa, Pllakë të verbër dhe të varrosur, me precizion të lartë (Rogers), TG të lartë, me bazë Alu dhe fleksibël. kthesë e shpejtë dhe nivel i lartë cilësie.

 • TELECOM ELECTRONICS
  TELECOM ELECTRONICS
  ELEKTRONIKA TELECOM

  Tani kemi kaluar certifikatat ISO9001, SGS dhe UL.Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund t'i ofrojmë klientëve tanë pllaka deri në 20 shtresa, Pllakë të verbër dhe të varrosur, me precizion të lartë (Rogers), TG të lartë, me bazë Alu dhe fleksibël. kthesë e shpejtë dhe nivel i lartë cilësie.

 • POWER & NEW ENERGY
  POWER & NEW ENERGY
  FUQIA DHE ENERGJIA E RE

  Tani kemi kaluar certifikatat ISO9001, SGS dhe UL.Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund t'i ofrojmë klientëve tanë pllaka deri në 20 shtresa, Pllakë të verbër dhe të varrosur, me precizion të lartë (Rogers), TG të lartë, me bazë Alu dhe fleksibël. kthesë e shpejtë dhe nivel i lartë cilësie.

 • AUTOMOTIVE INDUSTRY
  AUTOMOTIVE INDUSTRY
  INDUSTRINË E AUTOMOBILAVE

  Tani kemi kaluar certifikatat ISO9001, SGS dhe UL.Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund t'i ofrojmë klientëve tanë pllaka deri në 20 shtresa, Pllakë të verbër dhe të varrosur, me precizion të lartë (Rogers), TG të lartë, me bazë Alu dhe fleksibël. kthesë e shpejtë dhe nivel i lartë cilësie.

 • MEDICAL INDUSTRY
  MEDICAL INDUSTRY
  INDUSTRIA MJEKËSORE

  Tani kemi kaluar certifikatat ISO9001, SGS dhe UL.Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund t'i ofrojmë klientëve tanë pllaka deri në 20 shtresa, Pllakë të verbër dhe të varrosur, me precizion të lartë (Rogers), TG të lartë, me bazë Alu dhe fleksibël. kthesë e shpejtë dhe nivel i lartë cilësie.

 • INDUSTRY CONTROL
  INDUSTRY CONTROL
  KONTROLLI I INDUSTRISË

  Tani kemi kaluar certifikatat ISO9001, SGS dhe UL.Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund t'i ofrojmë klientëve tanë pllaka deri në 20 shtresa, Pllakë të verbër dhe të varrosur, me precizion të lartë (Rogers), TG të lartë, me bazë Alu dhe fleksibël. kthesë e shpejtë dhe nivel i lartë cilësie.

arritjet e tregut:
1.

Produktet eksportohen kryesisht në Evropë dhe SHBA;

2.

Klientët tanë të shpërndarë në më shumë se 30 vende;

3.

Produktet përdoren gjerësisht në industri të ndryshme;

4.

15+ vite, për 10000+ risi teknologjike të klientëve.

 • Our Advantage
  Avantazhi ynë

  Cilësi të mirë

  Dorëzimi në kohë

  Çmimi konkurrues

  Shërbimi ndaj Klientit 24 orë

 • Our Certification
  Certifikimi ynë

  ISO9001

  ISO 14001

  IATF16949

  RoHS,UL/CUL

 • Our Team
  Ekipi ynë

  120+ QA

  Mbi 100 inxhinierë

  1200+ Punonjës profesionistë

  15+ vite përvojë PCB&PCBA

Lajmet e fundit #

Për të gjithë tregun e materialeve të bakrit, mungesa dhe rritja e çmimit (siç tregon fotografia më poshtë) janë problemet me të cilat përballen shumica e furnizuesve të PCB.Ata pritet të rriten në muajt e ardhshëm.

Welcome to ABIS Booth
22

qershor

Mirë se vini në ABIS Booth

Ne po marrim pjesë në NEPCON Thailand 2022, mirë se vini të vizitoni stendën tonë, Nr., 4B35 ABIS Circuits Co., Ltd, themeluar në vitin 2006, E vendosur në Shenzhen, kompania jonë ka rreth 1100 punëtorë dhe dy punishte PCB me rreth 50000 metra katrorë.Produktet tona përdoren më së shumti në fushën e kontrollit industrial, telekomunikacionit, produkteve të automobilave, mjekësisë, konsumatorit, sigurisë dhe të tjera.Menaxhimi ynë i përsosur, pajisjet e avancuara dhe stafet profesionale janë çelësat që ne të luftojmë për të fituar më shumë aksione tregu me konkurrentët e tjerë. Kënaqësia dhe mbështetja e klientit janë ato për të cilat jemi përpjekur.Tani kemi kaluar ISO9001, ISO14001, UL, etj., Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund të ofrojmë deri në 20 shtresa, Pllakë PCB të verbër dhe të varrosur, me saktësi të lartë (Rogers) , TG i lartë, me bazë Alu dhe pllakë qark fleksibël për klientin tonë me kthesë të shpejtë dhe nivel cilësor.

Nepcon Thailand 2022
20

Mund

Nepcon Tajlandë 2022

Ne do të marrim pjesë në NEPCON Thailand 2022, mirëpresim të vizitoni stendën tonë, Nr., 4B35 Përparimi i shpejtë i teknologjive dixhitale dhe kërkesat e konsumatorëve kanë hapur mundësi për industrinë e elektronikës.Për të qenë në gjendje të kapërcejnë valën e rritjes dhe të përfitojnë nga mundësitë, prodhuesit duhet të pajisen me teknologjitë dhe lidhjet më të fundit që do të ofrojë "NEPCON Thailand 2022".Në ngjarjen numër 1 të industrisë së ASEAN-it, mbi 10,000 prodhues të pjesëve elektronike do të zbulojnë se si mund të kenë aftësi të pakufizuara prodhimi dhe të maksimizojnë fitimet me teknologjitë e fundit të montimit, matjes dhe testimit nga mbi 420 marka.Ata gjithashtu mund të kapin ide të reja dhe të përzihen me drejtuesit në qarkun elektronik në seminare dhe aktivitete rrjetëzimi.Nën temën "Riding the Digital Wave" NEPCON Thailand do t'ju çojë në një udhëtim të shpejtë dhe të suksesshëm drejt destinacionit të biznesit tuaj.

Rigid-flexible printed circuits boards
11

Mund

Pllaka të qarqeve të printuara fleksibël të ngurtë

Kuptimi i fjalëpërfjalshëm i "përkuljes së ngurtë" është kombinimi i avantazheve të pllakave fleksibël dhe të ngurtë.Shihet si qark dy-në-një është i ndërlidhur përmes vrimave të veshura.Qarqet e ngurtë fleksibël mundësojnë densitet më të lartë të komponentëve ndërsa përshtaten në hapësira të kufizuara dhe të çuditshme.Pllakat e qarqeve të printuara me fleksibël të ngurtë përbëhen nga shtresa të brendshme të shumëfishta fleksibël të lidhura së bashku në mënyrë selektive duke përdorur një film lidhës epoksi para preg, i ngjashëm me një qark fleksibël me shumë shtresa.Qarqet e ngurtë fleksibël janë përdorur në industrinë ushtarake dhe të hapësirës ajrore për më shumë se 20 vjet.Në shumicën e pllakave të qarqeve të ngurtë fleksibël.

High Frequency PCB Board
03

Mund

Bordi PCB me frekuencë të lartë

ABIS Circuits Co., Ltd themeluar në vitin 2006, e vendosur në Shenzhen, kompania jonë ka rreth 1100 punëtorë dhe dy punishte PCB me rreth 50000 metra katrorë.Produktet tona përdoren më së shumti në fushën e kontrollit industrial, telekomunikacionit, produkteve të automobilave, mjekësisë, konsumatorit, sigurisë dhe të tjera.Menaxhimi ynë i përsosur, pajisjet e avancuara dhe stafet profesionale janë çelësat që ne të luftojmë për të fituar më shumë aksione tregu me konkurrentët e tjerë.Kënaqësia dhe mbështetja e klientit janë ato për të cilat ne jemi përpjekur.Tani kemi kaluar ISO9001, ISO14001, UL, etj., Me punën e palodhur të stafit tonë dhe mbështetjen e vazhdueshme nga klientët brenda dhe jashtë vendit, ne mund të ofrojmë deri në 20 shtresa, Borde të verbër dhe të varrosur, me saktësi të lartë (Rogers), Pllaka të larta TG, me bazë Alu dhe fleksibël për klientin tonë me kthesë të shpejtë dhe nivel të lartë cilësie.

Labor's Day Holiday
28

Prill

Festa e Ditës së Punës

Ne do të mbyllim nga 1 maji deri në 3 maj, Gëzuar Ditën e Punës

E drejta e autorit © 2023 ABIS CIRCUTS CO., LTD.Të gjitha të drejtat e rezervuara. Fuqia nga

Mbështet rrjeti IPv6

krye

Lini një mesazh

Lini një mesazh

  Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini më shumë detaje, ju lutemi lini një mesazh këtu, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të mundemi.

 • #
 • #
 • #
 • #
  Rifresko imazhin